Skip to content

K.V. Ons Streven en het Coronavirus

Trainen

Volwassenen vanaf 19 jaar mogen sinds 11 mei weer samen buiten trainen. Het NOC*NSF heeft hiervoor een protocol opgesteld hoe we daar als vereniging, en jullie als sporters, mee om moeten gaan. Om voldoende toezicht te kunnen houden op naleving van de maatregelen willen we de trainingen voor de senioren op de donderdagavond weer hervatten. De belangrijkste voorwaarden die we daarbij aanhouden zijn uiteraard dat men de adviezen van het RIVM dient op te volgen. Blijf thuis bij verkoudheid, griep of symptomen daarvan. Houdt onderling 1,5 meter afstand en vermijdt drukte. Kom maximaal 10 minuten voor de sportactiviteit aan bij de accommodatie en ga direct na de sportactiviteit naar huis. Sportkantines moeten gesloten blijven tot 1 september

Vervolg seniorencompetitie

Er staan nog twee wedstrijdzondagen open die gespeeld moeten worden. Officieel is sporten in wedstrijdverband verboden tot 1 september. De NKB heeft echter een verzoek bij het NOC*NSF ingediend om voor ‘niet-contact-sporten’, zoals het klootschieten, de regels te versoepelen en dit eerder toe te laten. Zodra daar meer bekend over is volgt bericht. 
Jaarvergadering

Over het algemeen geldt de regel dat binnen 6 maanden na afloop van het boekjaar de ALV moet zijn gehouden. Vanwege de beperkingen die nu zijn opgelegd, is dit nog niet mogelijk. Door de overheid is een noodwet opgesteld die het mogelijk maakt, de ALV uit te stellen. De NKB kijkt hoe daarmee omgegaan kan worden. Dit zullen wij volgen. Ook het over het doorgaan, uitstellen of laten vervallen van de competitieopstellingsvergadering(en) kunnen we nu nog niets zeggen.

Samenvattend kan de training op donderdagavond weer hervat worden voor alle leden. De jeugd blijft trainen op de vrijdag. De kantine blijft gesloten tot nader bericht. Dit betekend ook dat er op het terrein ook geen samenscholing mag plaatsvinden buiten de trainingen om.
Graag samen aan de afspraken houden, want de boetes kunnen voor de vereniging oplopen tot €5.000,-.